Inschrijven voor de Spakler

Leuk dat je in de Spakler wilt wonen! Met het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de opnieuw beschikbare woningen. Met dit formulier maak je ook een eigen online profiel aan, waarin je jouw documenten kunt uploaden. Deze documenten zijn nodig om de inschrijving te voltooien.

Heb jij je al eerder ingeschreven, maar wil je jouw interesse kenbaar maken in de beschikbare woningen? Vul dat het inschrijfformulier opnieuw in en geef je nieuwe voorkeuren aan. Als je de documenten al hebt geüpload, hoef je dit niet nog een keer te doen!Wil je samen gaan huren met je partner en wil je beiden op het contract? Dan kun je dit in het inschrijfformulier aangeven door het hokje aan te vinken bij "Ik heb een medehuurder." Je gebruikt samen één online inschrijfformulier, maar je maakt wel allebei een eigen online profiel aan, zodat jullie, individueel, de persoonlijke documenten kunnen uploaden. Gebruik voor elke huurder (maximaal twee huurders per contract) een ander persoonlijk e-mailadres, anders is het niet mogelijk om je eigen documenten in je eigen profiel te uploaden.

In dit inschrijfformulier wordt er gevraagd naar jouw voorkeuren van woningen. Je kunt maximaal 6 voorkeurswoningen opgeven.
Op de kavelkaart op de website zie je de ligging van de woningen. Je kunt je gegevens en voorkeuren niet meer wijzigen, nadat je deze hebt verzonden.

Bekijk hier onze video waarin wij je uitleggen hoe de online inschrijving in zijn werk gaat
of
Download hier de handleiding voor de online inschrijving.

Bevestiging

Je ontvangt een mail over de gegevens die je hebt ingevuld. Je kunt je gegevens en voorkeuren na verzenden niet wijzigen, dus controleer extra goed wat je hebt ingevuld, voordat je het inschrijfformulier verstuurd.

De door jou geüploade documenten zie je na verzenden in je online dossier, zodat je kunt zien wat je hebt toegezonden. Ook deze kun je achteraf niet wijzigen. Dit is omwille van de veiligheid en om toewijzing op verkeerde gronden te voorkomen.

Meer informatie over inschrijven en de woningen lees je in de bij de veel gestelde vragen op de website.

 

De Spakler
Amsterdam

  Uw contactgegevens

  Wachtwoord aanmaken voor upload van documenten

  Uw inkomensgegevens

  (Jaarsalaris incl. vakantiegeld gedeeld door 12)

  Uw medehuurder

  Uw gezinssamenstelling

  Uw woonsituatie

  * verplichte velden